Riolering

Het aanleggen van riolering is bij ieder bedrijfspand anders. Wij leggen uw binnen– en buitenriool nauwkeurig en vakkundig aan. Ook voor reparaties en verstoppingen bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat problemen aan het riool bijzonder onaangenaam zijn, lossen wij deze altijd zo spoedig mogelijk op. Om ook de meest lastige verstoppingen te kunnen oplossen, beschikken wij over eigen materieel zoals een hoge druk rioolontstopper en een graafmachine.

Rioolstank is niet alleen erg onaangenaam, het is ook nog eens bijzonder ongezond. Het vinden van de oorzaak van deze stank is echter niet altijd eenvoudig. Wij helpen u graag bij het vinden van de lekkage die deze stank veroorzaakt. Dit kan een boven– of ondergrondse lekkage zijn. Uiteraard zetten wij alles op alles om de lekkage zo snel mogelijk te verhelpen.

Als verstoppingen of stankoverlast regelmatig terugkeren, kan een inwendig cameraonderzoek uitkomst bieden. Met de camera traceren wij waar de oorzaak van de verstopping of stankoverlast ligt. Natuurlijk stellen wij vervolgens mogelijke oplossingen voor.